Laatste nieuws

 

 

Foto's Open Nederlandse Kampioenschappen 2015

 

 

thum onk 2015 

  

Meer info >>>


Foto's NHB stage 2015 in Oirschot

 

thum stage 2015

 

Meer info >>>

Aangesloten scholen

Hapkido “De Oase”

Follega

 

Hapkido Oirschot

Oirschot

 

Si-Jak

Utrecht

Varik

Zaltbommel

Opijnen

Ophemert

 

Yashindo

Culemborg

 

Meer info scholen >>

Facebook

Open Nederlandse Kampioenschappen Hapkido 2009


Op zondag 7 juni j.l vond in Culemborg alweer voor de 8e keer het Open Nederlandse Kampioenschappen Hapkido plaats. Voor het eerst was de organisatie in handen van de Nederlandse Hapkido Bond ( NHB )

Er werd deelgenomen in veel verschillende leeftijd en graad klassen door Hapkidoscholen uit Nederland, Duitsland en Belgie. Helaas kon de Burgermeester van Culemborg dit jaar niet aanwezig zijn en moest hij zich laten vertegenwoordigen door de wethouder van sportzaken. De Wethouder sprak alle deelnemers toe en gaf hen een compliment voor hun prestaties.

In de open klasse werd ook meegedaan door deelnemers van het Kenpo Karate en Taekwondo. Er werden veel technische hoogstandjes getoond op het gebied van o.a. trappen, valbreken en klemtechnieken. Elk jaar blijkt dat meedoen aan het ONK een eer is voor veel deelnemers, die hun kennis van het Hapkido in een echte wedstrijd kunnen tonen.

Dankzij hun geweldige inzet en die van de scheidsrechters en andere vrijwilligers werd het weer een geweldig kampioenschap.

Het aanwezige publiek vermaakte zich dan ook uitstekend en kon het erg waarderen. Helaas zijn er veel te weinig van dit soort wedstrijden in het Hapkido. Ook volgend jaar zal de NHB zeker weer een ONK organiseren.